Produk

PRODUK PENJAGAAN DIRI HR


Body Contour GelGel pembakar lemak ini bersifat sejuk kerana mengandungi menthol. Membantu memecah tisu lemak, membuang toksin, lebihan air dalam badan dll Kulit lebih tegang dan badan lebih ramping dan indah berbentuk.Boleh juga diguna untuk membantu mengurangkan sakit perut, sakit kepala, lenguh-lenguh badan, sakit urat dll.Cuma sapu pada bahagian bermasalah dengan gerakan membulat selama 3 minit.
Harga: : RM 48.00 (SM)/ RM49.00 (SS)

                        
Cucumber Milk BathMandian susu kambing yang mewah berkrim menyegar serta melembapkan kulit. Dengan haruman yang berpanjangan, kulit juga lebih halus dan kelihatan muda.
Harga :RM 24.00 (SM)/RM 26.00 (SS)
Talcum Untuk SiJelita

Berasaskan organik serta diperkaya dengan khasiat semulajadi susu kambing.Bedak Haruman Badan HR memberikan anda keharuman semerbak yang berpanjangan untuk perlindungan dan keyakinan tambahan. Serba semulajadi serta bebas daripada bahan pengawet dan lain-lain bahan yang akan membahayakan kulit, alamilah sensasi kesegaran yang kekal sepanjang hari!Dapatkan sentuhan memikat penuh kelembutan Fairy Tale and Sexy Red untuk si jelita.


Talcum Untuk Si Jejaka

Berasaskan organik serta diperkaya dengan khasiat semulajadi susu kambing. Bedak Haruman Badan HR memberikan anda keharuman semerbak yang berpanjangan untuk perlindungan dan keyakinan tambahan. Serba semulajadi serta bebas daripada bahan pengawet dan lain-lain bahan yang akan membahayakan kulit, alamilah sensasi kesegaran yang kekal sepanjang hari! Dapatkan tarikan sensual bertenaga Brave Black dan Cool Blue untuk si jejaka.PRODUK PENJAGAAN KULIT


Facial Cleanser


Pembersih bukan sabun menanggalkan kotoran, lebihan minyak dan sel-sel kulit mati menyerlahkan kulit yang lebih cerah dan berseri. Sesuai untuk kulit normal dan juga kulit sensitif. Dengan susu kambing yang melembapkan dan pati chamomile yang tidak merengsakan kulit.Tuangkan sedikit pembersih keatas tapak tangan yang basah dan cuci muka. Bilas dengan air suam.
Harga : RM22.00(SM)/RM27.00(SS)

Goat’s Milk MoisturizerPelembap dari jenis losyen ini cepat menyerap ke kulit dan tidak berminyak.Melembapkan dan melindungi kulit dari radikal bebas dan sinaran uv merbahaya yang mempercepatkan proses penuaan wajah. Membantu
mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit wajah.Disapu di wajah selepas penyegar.
Harga : RM40.00(SM)/RM43.00(SS)Honey Soap


Sabun susu kambing yang diperkaya dengan madu amat baik untuk membantu mengurangkan pigmentasi pada wajah, menegangkan dan mencerahkan kulit wajah. Juga membantu menghilangkan bau badan.Digunakan pada wajah dan badan ketika mandi.

Harga :RM18.50(SM)/RM23.00(SS)Skin FreshenerPenyegar susu kambing berpH seimbang ini menanggalkan sisa-sisa kotoran dan menutup kembali pori-pori liang roma yang terbuka selepas mencuci wajah. Sesuai untuk semua jenis kulit.Tuangkan penyegar ke atas kapas muka dan tekap perlahan-lahan ke wajah selepas mencuci muka.Harga : RM25.00(SM)/RM27.00(SS)Sunblock


Rumusan istimewa untuk kulit wanita asia ini bertindak 3 dalam 1 sebagai pelembap, krim tabir suria dan asas mekap.Disapukan pada wajah selepas memakai pelembap dan ratakan.

Harga :RM45.00(SM)/RM46.00(SS)

Trial Pack


Set percubaan terdiri daripada pembersih, penyegar, sabun madu, pelembap dan sunblock bersaiz mini. Ideal untuk digunakan ketika melancong.
Harga : RM70.50(SM)/RM73.50(SS)